Genel Müdür | Eflatun Eğitim Köyü

Genel Müdür

Genel Müdürümüz Kimdir?

1988 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Ana Bilim Dalından mezun oldu.

1989 da yeterlilik sınavında başarı göstererek Konya Gökpınar kasabasında Fen Bilgisi Ögretmeni olarak göreve başladı.

Zorunlu hizmetini yapmak üzere Batman ili Mobil Ortaokuluna Müdür olarak atandı.

Daha sonra Batman ilinde Fatih Lisesi ve Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yaptı.

2000 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü sınavında Türkiye Yedincisi olarak, Aydın iline şube müdürü ve ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görev yaptı.

2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Yönetim Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığı’nda EFQM Mükemmellik Modeli ve Türkiye Strateji Geliştirme Direktörü, MEB Toplam Kalite Yönetimi Uzmanı ve Ege Bölge Sorumlusu olarak görev yaptı. Uzmanlığını Toplam Kalite Yönetimi üzerine yaptı.

Millli Eğitim Bakanlığı’nca tüm illerde Anne ve Baba Eğitimleri, Müdür ve Öğretmenlere EFQM (Avrupa Mükemmellik Vakfı) Modeli üzerine konferanslar vermek üzere görevlendirildi.

2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü, Egitim Kalitesi ve Ödül Süreci Direktörü olarak atandı.

2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü’nden istifa ederek Diyarbakır’da özel bir kolejde Genel Müdür olarak göreve başladı. On üç yıl aynı kurumda görev yaptı.

2018 yılından itibaren Eflatun Okulları Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Lokman YETİZ
Genel Müdür