Teşekkürler DİYARBAKIR!

Mart 2015 Tarihinde Yayınlandı.

TEŞEKKÜRLER DİYARBAKIR

Ayrıcalığı Yaşamak İçin Yarıştılar

Özel Eflatun Okulları tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Eflatun Giriş Sınavı”na yoğun ilgi ikinci gününde de devam etti. Öğrenciler Eflatun ayrıcalığını yaşamak için yarıştı. Diyarbakır geneli büyük ilgi gören EFLATUN KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA büyük bir heyecan ve ümitle yarışın 2. günü ile süreç tamamlandı.

Sınav saatin bitiminde saat 17.00' de cevap anahtarları Eflatun iletişim kanallarında ( sosyal medya ) yayınlanacak, büyük bir merakla beklenen bursluluk sınav sonuçları titizlikle okunup en kısa sürede açıklanacaktır.Eflatun Okulları Genel Müdürü sayın Ahmet AYBAK : " Büyük bir özveriyle gerçekleştirdiğimiz Eflatun Okulları Bursluluk sınavı sona erdi. Öğrenciler kadar ailelerinde büyük bir heyecanla takip ettiği sınav tüm katılımcıların sınav güvenliğini sağlamaları ve başarı içerisinde geçmesini sağladı. Öncelikle sınava katılan öğrencilerimize başarılar dilerken tüm ailelerin nezdinde Diyarbakır halkına teşekkür ediyoruz." dedi.