TEOG Sınavında Eflatun Farkı

Ocak 2015 Tarihinde Yayınlandı.

1 Milyon 287 bin öğrencinin katıldığı TEOG sınav sonuçları açıklandı.

Eflatun Ortaokulu öğrencileri sınavdaki başarılarıyla Diyarbakır’ın gururu oldu. TEOG sınavında Eflatun Ortaokulu çok sayıda birinci çıkararak elde ettiği başarının haklı gururunu yaşıyor.

Bu başarının temelinde MEB’in belirlediği müfredata yüzde 100 uyumlu çalışmaların yapılması yanında öğrencinin akademik ve kişisel gelişimini arttıran cumartesi kulüp çalışmaları da oldukça etkili oldu.

Eflatun Koleji Genel Müdürü Ahmet AYBAK;

“Başarımızın temelinde kullandığımız materyallerin niteliği; daha önceki TEOGlardaki çıkan soruların analizinin yapılıp öğrenciye çözdürülmesi öğretmenlerimizin özverisi bulunmaktadır” dedi.Eflatun Okulları olarak öğrencilerimizi gösterdiği başarıdan dolayı kutluyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
İstersen Başarabilirsin...!