Tarihi Eserler Sergisi Açılışı Yapıldı

Mayıs 2015 Tarihinde Yayınlandı.

‪‎Eflatun Fen Lisesi‬ ve ‪‎Eflatun Anadolu Lisesi‬ tarih öğretmenlerinden Gülşah DOĞAN ve Ömer PEKKOLAY danışmanlığında Eflatun Fen Lisesi ve Eflatun Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından hazırlanan "Tarihi Eserler Sergisi" İdari ve Mali İşler Koordinatörü ‪Kasım AYBAK‬, Liseler Müdürü M.Nuri ÖZYILMAZ,öğretmenler ve öğrenciler tarafından açılışı yapıldı. İdari ve Mali İşler Koordinatörü Kasım AYBAK konu ile ilgili şunları söyledi: "Amacımız, tarih derslerinin sadece soyut anlatımlardan ibaret olmadığını ve hayat ile iç içe olduğunu göstermek. Öğrencilerin yaratıcı yönlerini ve üç boyutlu zekalarını ortaya çıkarmak. ‪Eflatun Eğitim Köyü‬ olarak bu sergimizde Doğu ve Batı’yı, Eskiyi ve Yeniyi bir araya getirdik. Emeği geçen herkese özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.