Paylaşmak Güzeldir

Mayıs 2015 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin düzenledikleri kermes; kırtasiye ve oyuncak yardımı olarak hak ettiği yerlere ulaştı.

Okulumuz anaokulunca cezaevinde tutuklu anneleriyle kalan miniklere,oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldı.Minik kalplerimiz,zor şartlardaki kardeşlerine kocaman yüreklerini açtılar Paylaşmanın, yardımlaşmanın, huzurunu, mutluluğunu yaşayıp yaşattılar.Kendileri küçük yürekleri kocaman olan minik Eflatunlular daha sonra kardeş okul olan “Kabahıdır” köyündeki miniklere koştular.Kırtasiye ve oyuncak yoksunluğu yaşayan kardeşlerini sevindiren minikler,ulvi bir görevi yerine getirmenin huzurunu yaşadılar.

Minik Eflatunlular yeni paylaşımlar,kucaklaşmalar yaşamak için hazırlar;çünkü paylaştıkça çoğalacaklarını öğrendiler.