‪‪‪ÖZEL EFLATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİNDE YİNE HEYECAN DORUKTAYDI..

Haziran 2016 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Koleji mezuniyet törenleri büyük bir heyecanla devam ediyor..Lisemiz yönetimi öğrencileri öğretmenleri ve velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen törende sağlık alanında pırıl pırıl gençler yetiştirmenin haklı gururu yaşandı. Kırmızı halıdan tören alanına gelen gençler açılış konuşmalarının ardından meslek andı içtiler.Daha sonra pasta kesme ve keplerin havaya fırlatılması ile canlı müzik eşliğinde halaylar çeken gençler, hatıra fotoğrafları ile yeni bir hayatın başlangıcı için okulumuza elveda dediler..

BİZDE EFLATUN KOLEJİ OLARAK ONLARA GÜLE GÜLE DİYOR GÖZLERİNDEN GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ,SAĞLIKLI BAŞARILI, OLMALARINI DİLİYORUZ......