‪‪Geleneksel Dil Gecesi Yoğun Bir İlgiyle Kutlandı

Mayıs 2016 Tarihinde Yayınlandı.

Okulumuzda düzenlenen Geleneksel dil gecesi programı velilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutlandı.EFLATUN KOLEJİ dil anlayışımız İngilizceyi sadece gramer olarak öğrenmek değil ,öğrendiğimiz yabancı dilde öğrencilerimizin kendisini doğru ifade edebilmesi o dili gerektiği yerde gerektiği zaman kullanabilmesi, o dilin kültürünü hakkında bilgi sahibi olması, konuşabilmesi o dilde bilgi kaynaklarına ulaşabilmesidir. Bu amaçla düzenlediğimiz gecede öğrencilerimizin alanda ne kadar başarılı olduğunu bir daha izledik, öğrencilerimizi kutluyor emeği geçen öğretmenlerimize ve bizi her etkinliğimizde yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz.BİR DİL BİR İNSAN ÇOK DİL KOCAMAN BİR DÜNYA DEMEKTİR.