Eko-Okul Projesi; ”DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK”

Eko-Okul Projesi; "DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK"

Aralık 2014 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun okulları olarak hayallerimizin peşinden gitmeye devam ediyoruz... Çevre duyarlılığını arttırmak, öğrencilerimizde ve velilerimizde çevre bilinci oluşturmak amacıyla dev bir projeye imza attık.

"DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK" adlı proje kapsamında Eflatun Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri, koro çalışması, drama,defile gösteriminde bulundular. Yine atık malzemeler kullanarak dev bir sergi oluşturdular..

"DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK" adlı projemize Sur İlçe kaymakamı Sn. Dr. Memduh TURA, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ömer AYKANAT ve Şube müdürlerimizin yoğun ilgisi oldu. Sergi açılışımızı Sur İlçe Kaymakamımız Dr. Memduh TURA gerçekleştirdi. Biz Eflatun Okulları olarak doğadan aldığımızı doğaya vermeye ve çevre bilinci oluşturmaya devam edeceğiz...