Eflatunlar Biyoloji Haftasını Düzenlendi

Nisan 2015 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Eğitim Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Biyoloji Haftası" etkinliği bu yılda büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşti. Biyoloji öğretmenlerimizden Hüseyin DAĞLI ve Nurten CANPOLAT koordinatörlüğünde gerçekleşen sergide Fen Lisesi ve Anadolu lisesi öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar yer alırken sergiye ilgi yoğundu. Serginin açılışı İdari ve Mali İşler Koordinatörü Kasım AYBAK, Sosyal Kültür ve Spor Direktörü Nurullah AYÇİÇEK ve Liseler Müdürü M.Nuri ÖZYILMAZ tarafından gerçekleştirilirken, sergide DNA, hücre, insan anatomisi, ekosistem kara ve deniz hayvanları ile ilgili resim ve maketler yer aldı. Konu hakkında bilgi veren İdari ve Mali İşler Koordinatörü Kasım AYBAK; "Bu tür etkinliklerin öğrencinin derse olan ilgisini arttırmakta önemli bir yeri vardır, sergiye katkıda bulunan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim" dedi.