Eflatun Okulları Eko Okullar Programı Tanıtımı Yapıldı

Kasım 2014 Tarihinde Yayınlandı.

3 Kasım 2014 Pazartesi günü okulumuz Seminer Salonu'nda öğrencilerimize Eko-Okullar programı koordinatörleri Rehber Öğretmen Ü.Gülsüm Alp, Fen Bilgisi Öğretmenimiz Büşra Polat ve Müzik Öğretmenimiz Ezgi Gürbüz tarafından Eko-Okullar Programı tanıtım sunumu yapıldı. Sunumda atık üretimini azaltmak ve çıkan atıkların geri dönüştürülmesini sağlayabilmek için öğrencilerimizde bilinç oluşturulması hedeflendi.

Geri dönüşümün önemi, çevre temizliği, enerji ve su tasarrufu konularına da değinilen sunumda bu güne dek yaptığımız çalışmaların görselleri paylaşıldı.

”Her Atık Çöp Değildir Atmayalım Ayrıştıralım” Eko İlkemizin anlamı paylaşıldı. Müzik Öğretmenimiz Ezgi Gürbüz tarafından hazırlanan Tohumlar Fidana Çocuk Şarkısı seslendirildi.