‪‪‪EFLATUN KOLEJİNDE Bugün Turkce ögretmeni Nezihat Türken'in koordinatörlugünde gercekleştirilen 5.sınıflarda Sözcükte Eş Anlamlılık konusu sunuş yoluyla değil de bir etkinlik eşliğinde işlendi.

EFLATUN KOLEJİNDE Bugün Turkce ögretmeni Nezihat Türken'in koordinatörlugünde gercekleştirilen 5.sınıflarda Sözcükte es anlamlilik konusu sunuş yoluyla değil de bir etkinlik eşliğinde işlendi. Öğrencilerimiz eş anlamlı sözcüklerin yazılı olduğu balonları patlatirken patlamayla eş zamanlı olarak es anlamli sozcukleri yüksek sesle tekrar ettiler. Böylelikle yaparak yaşayarak öğrenme stiliyle "tam ögrenme"gerçekleştirdiler.Eflatun Okullarında öğrenemeyen öğrenci yoktur...