Eflatun Eğitim Köyü'nde; ”‪‎Mükemmelliğe‬ ‪‎Yolculuk‬”

Eflatun Eğitim Köyü'nde; "‪‎Mükemmelliğe‬ ‪‎Yolculuk‬"

Haziran 2015 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Eğitim Köyü; "Mükemmelliğe Yolculuk" kapsamında kalite calışmalarına devam ediyor.

‪‎Özel‬ ‪‎Eflatun‬ ‪‎Anaokulu‬ Müdürlüğü, Özel Eflatun ‪‎İlkokulu‬ Müdürlüğü, Özel Eflatun ‪Ortaokulu‬ Müdürlüğü, Özel Eflatun ‪Anadolu‬ Lisesi Müdürlüğü, Özel Eflatun ‪Fen‬ Lisesi Müdürlüğü, ‪‎Destek‬ Birimleri, ‪Mutfak‬ ve ‪‎Yemekhane‬, ‪‎SatınAlma‬ Birimi, ‪‎Bakım‬-‪‎Onarım‬ Birimi, DÖF Ekipleri, İç Tetkik Ekibi, Eğitici Ekip ve diğer ekiplerin dokümanların ve kayıtların örnekleme metoduyla incelenmesi, ilgili alanlardaki çalışmaların ve şartların gözlemlenmesi suretiyle gerçekleştirilen tetkikler yapıldı. Eflatun Eğitim Köyümüzde yürütülen faaliyetlerin standarda ve oluşturulan dokümantasyona göre uygulanıp uygulanmadığı denetlendi.