‪‎Eflatun Eğitim Köyü Kariyer günlerine devam ediyor.

Nisan 2015 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Eğitim Köyü Konferans Salonunda, Kariyer günleri kapsamında, Eflatun Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Elektro Manyetik Kirlilik ve Sağlık üzerine okulumuza davet edilen Prof. Dr. Süleyman DAŞDAĞ konuyla ilgili seminer verdi.

Elektromanyetik kirlilik, yaşadığımız alanlarda bulunan elektrik akımı taşıyan kablolar, radyo frekans dalgaları yayan radyo ve televizyon vericileri, cep telefonu baz istasyonları, yüksek gerilim hatları, trafolar, mikrodalga yayan ev aletleri vb.nin yarattığı, insanın ve diğer canlıların üzerinde bozucu etkiler yaratan elektromanyetik alanların insan sağlığı üzerindeki etkilerini ve korunma yollarını öğrencilerimizle paylaştı.

Eflatun öğrencileri büyük bir merak ve heyecanla programı takip etti. Program sonunda EFLATUN EĞİTİM KÖYÜ'nün İdari ve Mali İşler Koordinatörü Kasım AYBAK tarafında günün anlam ve önemi ile ilgili bir plaket verildi.