Eflatun Eğitim Köyü ”DİYİF 2014” Fuarına Katıldı

Eflatun Eğitim Köyü "DİYİF 2014" Fuarına Katıldı

Ekim 2014 Tarihinde Yayınlandı.

Diyarbakır Valiliği, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Dicle Üniversitesi öncülüğünde düzenlenen Diyarbakır İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik konulu etkinlik “DİYİF 2014” Dicle Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlendi.

. Üçüncüsü gerçekleştirilen fuarda 40’ın üzeri firma stant kurarak öğrenciler ve iş arayanlarla buluştu.Fuarın açılışına Diyarbakır Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, Eflatun Okulları Genel Müdürü Ahmet AYBAK,İŞKUR Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Mehmet Kurt, İŞKUR İl Müdürü İsmail Koç, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ferdani Gökdelen, Dicle Üniversitesi Kariyer ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bahar Burtan Doğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, firma yetkilileri ve öğrenciler katıldı.