Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç İftar Programımıza Katıldı

26.07.2014 Tarihinde Yayınlandı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit KIRAÇ, Eflatun okulları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Ayrıca iftar programına Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen, YÖK Üyesi Prof. Dr. M. Emin YILMAZ , Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer AYKANAT başta olmak üzere eğitimci ve Diyarbakır iş adamları katıldı. Okulumuzun başta Kurucu, Genel Müdürü olmak üzere ve üyeleri gelen misafirleri karşıladılar. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen programda Kurucumuz Prof. Dr. Mehmet AYBAK tarafından Sayın KIRAÇ’a okul hakkında bilgi verildi.

Sayın KIRAÇ “Okulun Diyarbakır için çok önemli bir değer olduğunu, bu değere sahip çıkmak gerektiğini, böyle güzel bir eğitim kampusunu Diyarbakır halkına kazandırdıklarından ötürü kendilerini tebrik ettiğini" belirtti.

Daha sonra Eflatun Okullarının anaokulu, derslik, cep sineması, tiyatro salonu, kapalı spor salonu ve diğer birimleri gezildi. Program sonunda Vali KIRAÇ, “Ramazanın birlik ve beraberliğe vesile olması bakımından önemli bir ay olduğunu bu vesile ile iftar programına katılmaktan ve "Eflatun Ailesi" ile tanışmaktan ve gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade ederek" ayrıldı.