‪‎BAŞARDILAR, BAŞARABİLİRSİN

Nisan 2015 Tarihinde Yayınlandı.

15 Mart’ta yapılan ve kısa sürede sonuçları açıklanan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda(YGS) Eflatun Lisesi, ilimizde başarı sağlayan eğitim kurumu olmuştur.

İlk 2000 de ve 10000 derece yapan öğrencilerimizle birlikte okul yönetiminin katılımıyla okulumuz bünyesinde bulunan Diyarbakır evinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, İdari ve Mali İşler Koordinatörü Kasım AYBAK yaptığı konuşmada, “Hayat bir sınav. Umarım yaşamınızın ilerleyen yıllarında bu başarı hep sizinle birlikte olur. Ve umuyorum hepiniz hedeflerinize en kısa sürede sahip olursunuz.

Tabi ki bu başarıda sizleri hep destekleyen ailelerinize ve her zaman yanınızda olan fedakâr öğretmenlerinize de teşekkür ediyorum. Bununla gerçekten mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Bizler şikâyet etmeyen, çözüm üreten bir anlayışla; gençlerimizi ertelemeyen bir anlayışla çalışıyoruz. Bu tempodan ödün vermeden bir sonraki aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavı’nda da daha iyi sonuçlar göstereceğinize inanıyor, hepinize başarılar diliyorum.”dedi.