ASML Yardım Kermesi Düzenledi

10.05.2014 Tarihinde Yayınlandı.

Eflatun Eğitim Köyü Okulları öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla sosyal sorumluluk projesi dahilinde kermes düzenlendi.

Eflatun okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen projede, hastalıkla mücadele eden öğretmenleri yararına yardım kermesi düzenlendi. Toplum hayatımızda yardımlaşmanın, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunun bilinci ile hareket eden öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri bu kermeste toplanan yardım kısa sürede yerine ulaştırıldı.

Eflatun okulları genel müdürü Ahmet AYBAK konuyla ilgili olarak “ Eflatun çalışanları ve öğrencilerinin bir aile olduğunu ve bu olgunun gerekliliği olan, hassasiyet taşıyan her konuda yardımlaşmanın, paylaşmanın bilincini taşıyan bu çatının, her zaman üzerine düşeni yapmaktan kaçınmadığının belirterek, öğrencilerimizin duyarlılığına teşekkür eder, Eflatun ailesi olarak öğretmenimize acil şifalar dileriz.” Dedi.